Samarbetspartners

Mergerra ™ är ett oberoende svenskt Micro Outdoor-märke som skapar högkvalitativa ytterkläder. Deras passion för friluftsliv och extraordinär utrustning härstammar från militär bakgrund. Under övningar och verksamhet i olika miljöer lärde de sig behovet av gedigna grundläggande färdigheter och att uppskatta bra utrustning för att underlätta prövningarna. Mergerras uppgift: Hålla dig torr, säker och redo för äventyr!
Vi i Huttra har valt Mergerra som leverantör till våra arbetskläder och är också mycket stolta att vi nu utsetts som ambassadörer.

Beredskap Sverige har sålt produkter på nätet sedan 2015 men har funnits i branschen sedan 2009 då de startade som distributör för märket Powerplus i Sverige. Inriktingen har utvecklats genom åren och de erbjuder idag ett komplett sortiment av nödutrustning och beredskapspaket för familjer och företag. 
Vi samarbetar kring kurser i prepping och beredskap och har samlat dessa i det gemensamma konceptet Beredskap Sverige.

Polku Nature Tours är våra kollegor i Finland där vi samarbetar kring kurser i överlevnad, vandring och traditionellt vildmarksliv/bushcraft. Polku vill uppmuntra människor att hitta djupare samband med naturen genom att lära ut traditionella färdigheter. Ägarna till Polku tror att användning av naturliga material på ett mer hållbart sätt leder till att respektera och skydda vår natur. Polku adventures mindset är att ge människor möjligheten att överträffa sig själva i en trygg och säker miljö. Om det så handlar om att lära sig nytt hantverk, repellera nedför en fyr eller överleva en helg med begränsad tillgång till utrustning och mat.