Bokning Navigatören 21-22 september 2024

Bokning Navigatören

Anmälan: Antagen blir man inte förrän kursavgiften är betald. Uppgifter för betalning skickas till dig efter anmälan. Frågor sker via info@huttra.se eller direkt till jonas@huttra.se eller henrik@huttra.se

Det går även att kontakta oss på 070- 382 74 76 (Jonas) eller 070-305 81 77 (Magnus).

Senast anmälningsdag är 7 september 2024.
Vid avanmälan senaste 7 dagar före kursens start återbetalas kursavgiften. Vid avanmälan kortare tid än sker ingen återbetalning.

Anmälan via DENNA LÄNK

Kost: I kursavgiften ingår fika när ni anländer till kursen, middag lördag, frukost söndag samt avslutningsfika söndag. Säg till om ni har några matallergier eller önskar specialkost. Ni skall ta med egen mat för lunch lördag och söndag. Dessa måltider skall ni tillaga ute i fält. Tid för egen matlagning är 1 timme per måltid.

Logi: Vi kommer ha vår bas vid en stuga i Klockhammar som tillhör en orienteringsklubb. Där finns det möjlighet att sova inomhus om man så önskar samt toalett, dusch och bastu. Ni får givetvis ta med er eget tält/hammock/tarp och bo utomhus i närheten av stugan. Vi kommer att utgå ifrån stugan varje dag för att sedan komma tillbaka på kvällen för middag och reflektioner av dagen.

Tid: Samling lördag 21 september kl. 09:00 vid vår stuga i Klockhammar. Blankhult. Kommer ni med tåg till Örebro centralstation så skriv det vid anmälan så ordnar vi transport till Klockhammar. Kursen avslutas söndag 22 september kl.16:00.

Deltagare: Minst 6 Max 20

Förkunskaper: Genomfört Vägvisaren eller har annan erfarenhet av orientering.

Ålder: 16 år eller äldre (för yngre deltagare kontaktar målsman oss för en dialog)

Försäkring: Det står ni själva för genom hem- eller olycksfallsförsäkring. Medverkan sker på egen risk.

Pris: 2395 kr per person.

Instruktörer: Jonas Marjamaa (Kurschef), Henrik Toresson, Christer Thunell och Jenny Johansson.

Utrustning: Anteckningsmaterial, kompass, GPS om ni har (meddela om ni saknar) och pannlampa. Packning och kläder för skogsvandring dagtid och kvällstid. Glöm inte regnkläder då vi är inne i oktober.
Ta med sovsäck. Ni som vill sova utanför stugan tar med eget tält, hammock eller tarp.

Lite om kursen: Vi kommer på lördag förmiddag köra lite repetition av det vi lärde ut på Vägvisaren. Men det är viktigt att ni har gått igenom det utbildningsmaterial som ni kommer få hemskickat innan kursstart.
Lördag och söndag skall ni få bege er ut på äventyr där ni skall ta er till ett antal kontrollstationer där ni skall lösa  uppgifter. Vi kommer gå igenom alla förutsättningar för detta på lördag förmiddag. Målet är att alla skall få en orienteringsslinga som man känner sig trygg och bekväm med. Stöttning och hjälp kommer finnas längs vägen.