Bokning navigatören

Bokning Navigatören

Anmälan: Antagen blir man inte förrän kursavgiften är betald. Frågor sker via jonas@huttra.se eller henrik@huttra.se

Det går även att kontakta oss på 070- 382 74 76 (Jonas) eller 070-305 81 77 (Magnus) Uppgifter för betalning skickas till dig efter anmälan.

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN

Senast anmälningsdag är 10 oktober 2020. Vid avanmälan senaste 7 dagar före kursens start återbetalas kursavgiften förutom en administrativ avgift på 200 kr. Vid avanmälan kortare tid än sker ingen återbetalning. 

Kost: Ni kommer serveras kvällsmål när ni anländer på fredagen. Frukost får ni både lördag och söndag. Även middag på lördag. Allt detta kommer serveras i stugan. Glöm inte skriva om ni har några matallergier eller önskar specialkost.
Ni skall ta med egen mat för lunch på lördag och söndag. Dessa måltider skall ni tillaga ute i fält. Vi bjuder på en avslutningsfika söndag i Klockhammar.

Logi: Vi kommer ha vår bas vid en stuga i Klockhammar som tillhör en orienteringsklubb. Där finns det möjlighet att sova inomhus om man så önskar samt toalett, dusch och bastu. Ni får givetvis ta med er eget tält/hammock/tarp och bo utomhus i närheten av stugan. Vi kommer att utgå ifrån stugan varje dag för att sedan komma tillbaka på kvällen för middag och reflektioner av dagen.

Tid: Samling fredag 23 oktober kl.18:00 Klockhammar eller 17:20 Örebro centralstation. Kursen avslutas 25 oktober kl.16:00.

Deltagare: Minst 6 Max 20

Förkunskaper: Genomfört Vägvisaren eller har annan erfarenhet av orientering.

Ålder: 16 år eller äldre (för yngre deltagare kontaktar målsman oss för en dialog)

Försäkring: Det står ni själva för genom hem- eller olycksfallsförsäkring. Medverkan sker på egen risk.

Pris: 1995 kr per person. Det som ingår är kursavgift, transport till och från Örebro om ni kommer med tåg, dusch, bastu och den mat och fika som beskrivs ovan. 

Instruktörer Jonas Marjamaa, Henrik Toresson, Magnus de Besche, Christer Thunell, Jenny Johansson och Erik Palmqvist.

Utrustning: Anteckningsmaterial, kompass, GPS om ni har (meddela om ni saknar) och pannlampa. Packning och kläder för skogsvandring dagtid och kvällstid. Glöm inte regnkläder då vi är inne i oktober.
Ta med sovsäck. Ni som vill sova utanför stugan tar med eget tält, hammock eller tarp.

Lite om kursen: Vi kommer på fredag kväll köra lite repetition av det vi lärde ut på Vägvisaren. Men det är viktigt att ni har gått igenom det utbildningsmaterial som ni kommer få hemskickat innan kursstart.
Lördag och söndag skall ni få bege er ut på äventyr där ni skall ta er till ett antal kontrollstationer där ni skall lösa lite uppgifter. Vi kommer gå igenom alla förutsättningar för detta på fredag kväll. Målet är att alla skall få en orienteringsslinga som man känner sig trygg och bekväm med. Stöttning och hjälp kommer finnas längs vägen.